آیا میدانستید غنی بودن میگو از سلنیوم و ویتامین B12 سبب می شود این غذا یک غذای مقوی برای جلوگیری از ریزش مو باشد؟
۲ قاشق از روغن زیتون را درتابه بریزبد و روی حرارت ملایم قرار دهید و میگو ها را با ملایمت داخل روغن سرخ کنید تا تغییر رنگ بدهند و بپزند.
هم زمان ماکارونی را در آبجوش بریزید تا کاملا نرم شوند و پس از ۷ - ۸ دقبقه آن را آبکش کنید. باقیمانده روغن زیتون را در یک ظرف مناسب بریزید و رب گوجه فرنگی، نخود فرنگی، نمک و فلفل، زرد چوبه و دارچین را به آن اضافه نمایید. پس از یک دقیقه به هم زدن سبزیجات معطر را با کمی آبلیمو به آن بیفزایید. پس از ان که غلظت مناسب پیدا کرد، آن را از روی شعله بردارید سپس این سس را همراه میگوها لا بلای ماکارونی بریزید.
ابن غذا احتیاج به دم کشیدن ندارد، اما در صورت تمایل می توانید بگذارید ۱۰ دقیقه دم بکشد.
این غذا شامل ۴ پرس است و هر پرس آن ۵۰۰ کالری، ۶۰ گرم هیدرو کربورات، ۵ گرم فیبر غذایی،۳۰ گرم پروتئین و غنی از آهن کلسیم، منیزیوم، سلنیوم و انواع ویتامین های A ,C ,D ,E ,B6 ,B12 است.
یکی از ویژگیهای گوشت میگو، کلسیم و فسفر آن است. علاوه بر آن پروتئین میگو نسبت به گوشتهای دیگر بیشتر است و حاوی همه اسید آمینه های ضروری برای رشد کودکان است.
غنی بودن میگو از سلنیوم و ویتامین B12 سبب می شود این غذا یک غذای مقوی برای جلوگیری از ریزش مو باشد. مصرف ۱۲۰گرم میگو در روز حدود ۸۰ در صداز نیاز روزانه به سلینیوم مرتفع می کند. کلسترول مضر خون کاهش می یابد و کلسترول مفید را زیاد می کند.
چربی مفید دیگر در میگو امگا ۳ است که در کاهش بروز خطرات قلبی تاثیر دارد. امگا ۳ جزئی مهم و ضروری برای سلولهای غشای خاکستری مغز و بافت چشم است. محققان دریافته اند در افراد افسرده میزان امگا ۳ در خون کم است ولی میگو سبب پیشگیری و کاهش علائم این بیماری روح و روان نیز می شود.
همراه بودن میگو با سبزیجات در این غذا میزان املاح معدنی و ویتامین ها را بیشتر و هضم آن را سهل تر می کند.